Equip

Xènia Mateo

Fundadora i coordinadora pedagògica

Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Formació en tècnica Mèisner de Javier Galitó-Cava. Títol de mediadora de conflictes (2002) i curs de “Teatre com a eina educativa” organitzat per l’AADPC (2014). Experiència com a monitora de lleure en escoles i pre-escolars i en docència teatral des de 2005. Fundadora i coordinadora pedagògica de LaCuquera, aula de teatre, expressió i creativitat, des de la seva creació el 2013.

Joan Sureda

Fundador i coordinador pedagògic

Graduat en Art Dramàtic a l’Estudi de Nancy Tuñón-Jordi Oliver. Ha treballat professionalment en espectacles de teatre dirigits per Lluís Pasqual, Hermann Bonnín, Marc Rosich, Neil Labute, Jordi Casanovas, Carles Mallol, Marc Montserrat Drukker, Àlex Rigola entre altres. En televisió i cinema, destaca el seu personatge a la sèrie de TV3 La Riera. Té experiència en la docència teatral i gestió acadèmica des de 2005. Fundador i coordinador pedagògica de LaCuquera, aula de teatre, expressió i creativitat, des de la seva creació el 2013.

Laia Ferré

Professora de teatre

Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona. Formada en cursos de teatre de les oprimides i teatre social. Títol de monitora del lleure. Experiència com a monitora de lleure en diferents esplais i experiència en docència teatral des de 2008. Experiència com a actriu i direcció en diferents projectes teatrals. Membre fundadora i actriu de la companyia de teatre Las Fritas i la companyia familiar Mitja i Mitjoneta. En el camp audiovisual, ha participat a la pel·lícula “Te quiero, imbécil” de Laura Mañá.